Erikoismaalit


Candyt

Lakan sekaan sekoitettavilla SEM Color Horizons Candy väreillä voidaan tehdä täysin omalaatuisia ja uniikkeja erikoismaalauksia. Lopputulos vaihtelee pohjalle maalattavan värimassan mukaan.

Hileet

SEM Color Horizons Flakes- ja Lightning FX -hileet antavat maalauksellesi upean viimeistelyn. Hileitä löytyy valikoimastamme useita eri kokoja sekä värejä. Lopputulos määräytyy mm. hileen koon ja lakan sekaan laitettavan määrän mukaan. 

Kuumakestomaalit

Kuumakestomaalit kestävät kohteissa jotka vaativat erityisen korkeita lämmönkestoja.

Sisusta- ja nahkamaalit

SEM Color Coat spray on elastomeerinen pinnoite muoville, vinyylille, nahalle ja keinonahalle. Sopii myös karvamatoille ja muille sisäpinnoille. Saatavana noin 50 valmista värisävyä. 

 

SEM Sure Coat on joustava elastomeerinen pinnoite joka on suunniteltu nahan maalaukseen ja jota voidaan käyttää myös muovilla ja vinyylillä. Sarjasta löytyy 9 väriä ja 3 eri kiiltoastetta jotka tarjoavat lähes rajattomat sävytysmahdollisuudet.

 

SEM Marine Vinyl Coat -vinyylimaali on erityisesti veneiden vinyyli- ja muoviosien uudistamiseen ja värin vaihtamiseen suunniteltu pinnoite. Paranneltu UV-suoja.

 

 

Muovimaalit

SEM Bumper Coater -puskurivärit, struktuurimaalit, sekä muita muovimaaleja ulkoisille muoviosille.